NOVOSTIO NAMAMISTIČNA BARANJA
DOKUMENTI
IZBORNIK
NASLOVNICANOVOSTITARDA FESTIVALADVENT NA DVORUAKTIVNOSTIDOKUMENTI

ADVENT NA DVORU ESTERHAZY

Advent na dvoru Esterhazy projekt je koji Udruga provodi kao organizator dijela projekta Advent u Baranji čiji je nositelj TZ Baranja.Advent se održava od 2015. godine u perivoju dvorca Esterhazy. Svake godine, sada već tradicionalno održavamo božićni sajam, na kojem lokalni proizvođači predstavljaju svoje proizvode, zatim provodimo brojne kreativne radionice, pjevamo, plešemo i naravno za sve posjetitelje nudimo gastronomsku božićnu čaroliju, a posebnu čar našem Adventu daje i ugođaj puštanja lanterni (s dobrim željama i novogodišnjim odlukama) na jezeru Đola.U program su uključene i odgojno-obrazovne ustanove poput vrtića, osnovne škole te područne umjetničke škole koji Advent uveličaju prikladnim koncertima. Naši vrijedni volonteri uređuju prostor te pripremaju ukrase i ambijent.Projekt je sufinanciran od strane Općine Darda, a vrijednost projekta iznosi 45.000,00 kn.

#necuurbano
#hocururalno

NOVOSTI :

No items found.

O NAMA

Udruga za ruralni turizam Đola osnovana je 2012. godine, a do danas, malo po malo, stvorili smo lijepe rezultate i uspješne projekte, a brojni su projekti još pred nama. Gazimo u budućnost sitnim, ali hrabrim koracima, stvaramo zajednicu proaktivnih mladih ljudi koji žele da se njihov glas čuje, koji žele dati doprinos stvaranju vitalne i kohezivne zajednice svjesne razvojne snage svog identiteta.
Ako želiš biti dio naše priče i pomoći nam u stvaranju održivih, a ujedno kreativnih i veselih projekata - pridruži nam se!

UDRUGA
BROJI
11
ČLANOVA
24
VOLONTERA
4
ZAPOSLENE OSOBE

Heading

Heading

Heading