NOVOSTIO NAMAMISTIČNA BARANJA
DOKUMENTI
IZBORNIK
NASLOVNICANOVOSTITARDA FESTIVALADVENT NA DVORUAKTIVNOSTIDOKUMENTI

Šareni korzo

STATUS PROJEKTA
Završena I. faza; II. faza u najavi
VRIJEDNOST PROJEKTA
24.350,00 kn
PARTNER
Zaklada za razvoj lokalne zajednice - Slagalica

Sportsko-rekreativni centar Đola mjesto je na kojem mještani, ali i drugi posjetitelji šetaju, opuštaju se, rekreiraju i zabavljaju.

SRC Đola sastoji se od tri jezera, dva nogometna igrališta, pozornice, tribina odbojkaškog igrališta, šetnice, kupališta, dječjeg igrališta i vanjskog rekreativnog igrališta.

Uz pomoć deset udruga koje djeluju na području općine Darda, Osnovne škole Darda i dječjeg vrtića Radost kroz projekt "Šareni korzo" uređena je i oslikana šetnica (u dužini od 800m) i to različitim motivima, pa je tako dio šetnice edukativan (tablica množenja, padeži, nastavci za određena vremena u engleskom jeziku i sl.), dio je posvećen najljepšim stihovima hrvatskih književnika, a jednom su djelu predstavljene udruge koje djeluju u Dardi, a jedan je dio uređen tako da predstavlja sve sportske klubove s područja općine.  

Novi izgled privukao je brojne šetače, ribiče i rekreativce, a s obzirom na to da je vanjski prostor potrebno redovito održavati, 2021. godine planira se treća faza ovoga projekta.

Projekt je financirala Zaklada Slagalica, a vrijednost projekta iznosila je 24.350,00 kuna.

#necuurbano
#hocururalno

NOVOSTI :

KALENDAR DOGAĐANJA:

Trenutno nema događanja
NAŠI PROJEKTI

O NAMA

Udruga za ruralni turizam Đola osnovana je 2012. godine, a do danas, malo po malo, stvorili smo lijepe rezultate i uspješne projekte, a brojni su projekti još pred nama. Gazimo u budućnost sitnim, ali hrabrim koracima, stvaramo zajednicu proaktivnih mladih ljudi koji žele da se njihov glas čuje, koji žele dati doprinos stvaranju vitalne i kohezivne zajednice svjesne razvojne snage svog identiteta.
Ako želiš biti dio naše priče i pomoći nam u stvaranju održivih, a ujedno kreativnih i veselih projekata - pridruži nam se!

UDRUGA
BROJI
11
ČLANOVA
24
VOLONTERA
4
ZAPOSLENE OSOBE