NOVOSTIO NAMAMISTIČNA BARANJA
DOKUMENTI
IZBORNIK
NASLOVNICANOVOSTITARDA FESTIVALADVENT NA DVORUAKTIVNOSTIDOKUMENTI

Dovedimo kulturu k nama

STATUS PROJEKTA
U tijeku
VRIJEDNOST PROJEKTA
40.000,00 kn
PARTNER
Ministarstvo kulture i medija Republike Hrvatske

Program „Dovedimo kulturu k nama“ (DOKK) se provodi kontinuirano od 2018. godine. Cilj programa je omogućiti angažiranost publike kroz stvaranje preduvijeta za sudjelovanje u kulturnim i umjetničkim sadržajima.
Program se sastoji od tri potprograma - projekcije filmova na otvorenom kao glavni dio te čitateljski klub i rad amaterske kazališne skupine.

Ovim programom se do sada iznimno uspješno ukazalo na problem nepostojanja kvalitetnih kulturih i umjetničkih programa i sadržaja na području Općine Darda, ali i općenito u ruralnim krajevima.

Aktiviranje je zajednice na ovaj način kod korisnika stvorilo naviku za odazivom, sudjelovanjem i uključivanjem u kulturne i umjetničke sadržaje kroz rad udruga i građanskih inicijativa. Čitateljski klub i amaterska kazaišna skupina rezultat su prvog DOKK-a koji je još uvijek aktivan. 

Projekt je sufinanciran od strane Ministarstva kulture Republike Hrvatske, a vrijednost projekta je 40.000,00 kn.

#necuurbano
#hocururalno

NOVOSTI :

No items found.

KALENDAR DOGAĐANJA:

Trenutno nema događanja
NAŠI PROJEKTI

O NAMA

Udruga za ruralni turizam Đola osnovana je 2012. godine, a do danas, malo po malo, stvorili smo lijepe rezultate i uspješne projekte, a brojni su projekti još pred nama. Gazimo u budućnost sitnim, ali hrabrim koracima, stvaramo zajednicu proaktivnih mladih ljudi koji žele da se njihov glas čuje, koji žele dati doprinos stvaranju vitalne i kohezivne zajednice svjesne razvojne snage svog identiteta.
Ako želiš biti dio naše priče i pomoći nam u stvaranju održivih, a ujedno kreativnih i veselih projekata - pridruži nam se!

UDRUGA
BROJI
11
ČLANOVA
24
VOLONTERA
4
ZAPOSLENE OSOBE