NOVOSTIO NAMAMISTIČNA BARANJA
DOKUMENTI
IZBORNIK
NASLOVNICANOVOSTITARDA FESTIVALADVENT NA DVORUAKTIVNOSTIDOKUMENTI

Aktiviraj se!

STATUS PROJEKTA
U provedbi
VRIJEDNOST PROJEKTA
1.272.051,65 kn
PARTNER
Baranjska razvojna agencija Grada Belog Manastira, Hrvatski zavod za zapošljavanje ispostava Osijek

UP.01.2.0.04.0035

Udruga Đola partner je na projektu „Aktiviraj se!“ odobren kroz Poziv "Pronađi me!" – provedba aktivnosti dosega i obrazovanja neaktivnih mladih osoba u NEET statusu“, a sufinanciran je sredstvima Europskog socijalnog fonda u iznosu od 1.272.051,65 kune. Nositelj projekta je Gradsko društvo Crvenog križa Beli Manastir, a uz Đolu projektni partneri su Baranjska razvojna agencija Grada Belog Manastira i Hrvatski zavod za zapošljavanje ispostava Osijek.

Zadatak projektnog tima je da pronađu i motiviraju neaktivne mlade osobe u NEET statusu te ih uvedu u projektne aktivnosti koje će pridonijeti njihovom aktivnom traženju posla i povećanju zapošljivosti. Navedeno će se ostvariti  pohađanjem verificiranih programa obrazovanja odraslih (u što može spadati sve od osposobljavanja za cvjećara do polaganja vozačkog ispita), održavanjem edukacija za razvoj mekih i/ili transverzalnih vještina, ali i uz pomoć mentorstva socijalnog pedagoga koji će ciljnoj skupini pomoći u otkrivanju vlastitih interesa, sposobnosti i skrivenih talenata.  

Za sudjelovanje u projektu zainteresirani se mogu prijaviti u prostoru Gradskog društva Crvenog križa Beli Manastir na adresi Vladimira Nazora 28 A Beli Manastir, svaki radni dan 08:00-14:00 sati ili na broj telefona 031 499 924. Također možete kontaktirati i Ured Udruge Đola na broj telefona 0998346999 ili dolaskom u ured na adresi Sv. Ivana Krstitelja 109 u Dardi.

Trajanje projekta je 24 mjeseca, odnosno od 6. srpnja 2021. godine do 6. srpnja 2023. godine.

#necuurbano
#hocururalno

NOVOSTI :

KALENDAR DOGAĐANJA:

Trenutno nema događanja
NAŠI PROJEKTI

O NAMA

Udruga za ruralni turizam Đola osnovana je 2012. godine, a do danas, malo po malo, stvorili smo lijepe rezultate i uspješne projekte, a brojni su projekti još pred nama. Gazimo u budućnost sitnim, ali hrabrim koracima, stvaramo zajednicu proaktivnih mladih ljudi koji žele da se njihov glas čuje, koji žele dati doprinos stvaranju vitalne i kohezivne zajednice svjesne razvojne snage svog identiteta.
Ako želiš biti dio naše priče i pomoći nam u stvaranju održivih, a ujedno kreativnih i veselih projekata - pridruži nam se!

UDRUGA
BROJI
11
ČLANOVA
24
VOLONTERA
4
ZAPOSLENE OSOBE