NOVOSTIO NAMAMISTIČNA BARANJA
DOKUMENTI
IZBORNIK
NASLOVNICANOVOSTITARDA FESTIVALADVENT NA DVORUAKTIVNOSTIDOKUMENTI

Bright social minds

STATUS PROJEKTA
U tijeku
VRIJEDNOST PROJEKTA
252.068,43 eur
PARTNER
Nositelj projekta:Malteška dobrotvorna udruga; Partneri: Općina Darda, ODCK Darda, Udruga Indus – Volgye i Udruga Đola.

ID: HUHR/1901/3.1.1/0023
Projekt „Bright social minds - Exchanging experiences and knowledge about social work in segregates of Hungary and Croatia“ odnosno Razmjena iskustava i znanja o socijalnom radu sa segregiranim osobama Mađarske i Hrvatske provodi se u sklopu Programa prekogranične suradnje Interreg V-A Mađarska - Hrvatska 2014.-2020.

Cilj je projekta razvoj i primjena metodologije i znanja za učinkovit način poboljšanja života stanovništva koje živi u segregiranim i marginaliziranim društvima.
Aktivnosti projekta odnose se na procjenu odnosa i interakcije između stanovništva i institucionalnog sustava u ciljanom području, prijenosom iskustva partnerima iz druge zemlje u području socijalnoga rada s marginaliziranim osobama, planiranjem iskustava i rezultata te stavljanjem istih na raspolaganje u praktičnu i znanstvenu upotrebu kao i uspostavljanjem dugotrajnog partnerstva između sudionika u prekograničnom području.

Projekt je sufinanciran sredstvima Europske unije, a ukupna vrijednost projekta je 252.068,43 eura

#necuurbano
#hocururalno

NOVOSTI :

KALENDAR DOGAĐANJA:

Trenutno nema događanja
NAŠI PROJEKTI

O NAMA

Udruga za ruralni turizam Đola osnovana je 2012. godine, a do danas, malo po malo, stvorili smo lijepe rezultate i uspješne projekte, a brojni su projekti još pred nama. Gazimo u budućnost sitnim, ali hrabrim koracima, stvaramo zajednicu proaktivnih mladih ljudi koji žele da se njihov glas čuje, koji žele dati doprinos stvaranju vitalne i kohezivne zajednice svjesne razvojne snage svog identiteta.
Ako želiš biti dio naše priče i pomoći nam u stvaranju održivih, a ujedno kreativnih i veselih projekata - pridruži nam se!

UDRUGA
BROJI
11
ČLANOVA
24
VOLONTERA
4
ZAPOSLENE OSOBE