NOVOSTIO NAMAMISTIČNA BARANJA
DOKUMENTI
IZBORNIK
NASLOVNICANOVOSTITARDA FESTIVALADVENT NA DVORUAKTIVNOSTIDOKUMENTI

Da.R.Da - Dajmo Radost Dardi

STATUS PROJEKTA
U tijeku
VRIJEDNOST PROJEKTA
1.265.967,74 kn
PARTNER
Nositelj Crveni križ Darda

UP.02.1.2.01.0020
Nositelj projekta „Da.R.Da - Dajmo Radost Dardi“  je Općinsko društvo Crvenoga križa Darda, a Udruga za ruralni turizam Đola i Centar za socijalnu skrb Beli Manastir partneri su u provedbi projekta.

Projekt traje do veljače 2022. godine, a pokrenut je radi ostvarenja nekoliko ciljeva. S obzirom na to da se s područja Baranje mnogi iseljavaju, potrebno je razviti i unaprijediti socijalne usluge i sadržaje što se očituje u organiziranju zabavnih i kulturnih radionica i druženja djece i mladih. Također, razlog iseljavanja najčešće je nezaposlenost te se drugi cilj ovoga projekta očituje u rješavanju tog problema formiranjem projektnoga tima i zapošljavanjem stručnjaka koji provode aktivnosti.

Potrebno je aktivirati mještane na sudjelovanje u zajednici i time razviti potencijale našega područja pa je u skladu s time treći cilj razvijanje i unaprjeđivanje kulturnih i umjetničkih usluga i aktivnosti. Udruga Đola svojim iskustvom u radu s mladima i svojim kapacitetima doprinosi kvaliteti provedbi ovoga projekta.

Projekt je sufinanciran sredstvima Europske unije iz Europskog socijalnog fonda, a vrijednost projekta iznosi 1.265.967,74 kuna.

#necuurbano
#hocururalno

NOVOSTI :

KALENDAR DOGAĐANJA:

Trenutno nema događanja
NAŠI PROJEKTI

O NAMA

Udruga za ruralni turizam Đola osnovana je 2012. godine, a do danas, malo po malo, stvorili smo lijepe rezultate i uspješne projekte, a brojni su projekti još pred nama. Gazimo u budućnost sitnim, ali hrabrim koracima, stvaramo zajednicu proaktivnih mladih ljudi koji žele da se njihov glas čuje, koji žele dati doprinos stvaranju vitalne i kohezivne zajednice svjesne razvojne snage svog identiteta.
Ako želiš biti dio naše priče i pomoći nam u stvaranju održivih, a ujedno kreativnih i veselih projekata - pridruži nam se!

UDRUGA
BROJI
11
ČLANOVA
24
VOLONTERA
4
ZAPOSLENE OSOBE