NOVOSTIO NAMATARDA FESTIVALADVENTAKTIVNOSTI
IZBORNIK

RuralArt

STATUS PROJEKTA
U provedbi.
VRIJEDNOST PROJEKTA
102.380,00 kuna
PARTNER
Umjetnička škola Beli Manastir - područni odjel Darda

Projekt Rural ART usmjeren je na direktan rad s 20 djece i mladih s posebnim odgojno – obrazovnim potrebama, a koja dolaze iz male ruralne sredine (Općina Darda, Osječko – baranjska županija). Kroz projekt je ostvareno partnerstvo s Umjetničkom školom Beli Manastir - područnim odjelom Darda s kojima će se kroz 8 mjeseci provedbe participativno raditi na osmišljavanju, vježbanju i provedbi malih javnih glazbenih i dramskih programa. Projekt je započeo u prosincu 2021., a završava 31. kolovoza 2022. godine.

#necuurbano
#hocururalno

NOVOSTI :

KALENDAR DOGAĐANJA:

Trenutno nema događanja
NAŠI PROJEKTI

O NAMA

Udruga za ruralni turizam Đola osnovana je 2012. godine, a do danas, malo po malo, stvorili smo lijepe rezultate i uspješne projekte, a brojni su projekti još pred nama. Gazimo u budućnost sitnim, ali hrabrim koracima, stvaramo zajednicu proaktivnih mladih ljudi koji žele da se njihov glas čuje, koji žele dati doprinos stvaranju vitalne i kohezivne zajednice svjesne razvojne snage svog identiteta.
Ako želiš biti dio naše priče i pomoći nam u stvaranju održivih, a ujedno kreativnih i veselih projekata - pridruži nam se!

UDRUGA
BROJI
11
ČLANOVA
24
VOLONTERA
5
ZAPOSLENIH OSOBA