NOVOSTIO NAMAMISTIČNA BARANJA
DOKUMENTI
IZBORNIK
NASLOVNICANOVOSTITARDA FESTIVALADVENT NA DVORUAKTIVNOSTIDOKUMENTI

Advent na dvoru Esterhazy

STATUS PROJEKTA
12.12.2021.
VRIJEDNOST PROJEKTA
45.000,00 kn
PARTNER
Nositelj TZ Baranja

Advent na dvoru Esterhazy projekt je koji Udruga provodi kao organizator dijela projekta Advent u Baranji čiji je nositelj TZ Baranja.
Advent se održava od 2015. godine u perivoju dvorca Esterhazy. Svake godine, sada već tradicionalno održavamo božićni sajam, na kojem lokalni proizvođači predstavljaju svoje proizvode, zatim provodimo brojne kreativne radionice, pjevamo, plešemo i naravno za sve posjetitelje nudimo gastronomsku božićnu čaroliju, a posebnu čar našem Adventu daje i ugođaj puštanja lanterni (s dobrim željama i novogodišnjim odlukama) na jezeru Đola.

U program su uključene i odgojno-obrazovne ustanove poput vrtića, osnovne škole te područne umjetničke škole koji Advent uveličaju prikladnim koncertima. Naši vrijedni volonteri uređuju prostor te pripremaju ukrase i ambijent.
Projekt je sufinanciran od strane Općine Darda, a vrijednost projekta iznosi 45.000,00 kn.

#necuurbano
#hocururalno

NOVOSTI :

No items found.

KALENDAR DOGAĐANJA:

Trenutno nema događanja
NAŠI PROJEKTI

O NAMA

Udruga za ruralni turizam Đola osnovana je 2012. godine, a do danas, malo po malo, stvorili smo lijepe rezultate i uspješne projekte, a brojni su projekti još pred nama. Gazimo u budućnost sitnim, ali hrabrim koracima, stvaramo zajednicu proaktivnih mladih ljudi koji žele da se njihov glas čuje, koji žele dati doprinos stvaranju vitalne i kohezivne zajednice svjesne razvojne snage svog identiteta.
Ako želiš biti dio naše priče i pomoći nam u stvaranju održivih, a ujedno kreativnih i veselih projekata - pridruži nam se!

UDRUGA
BROJI
11
ČLANOVA
24
VOLONTERA
4
ZAPOSLENE OSOBE